Mars 2022

Vad ska man säga om mars? Månaden jag bara ville ha vår och visst var det helt underbara dagar då det kände som vår. Halv månaden var jag dock jätteförkyld och det var frustrerande.

Helt underbara vårvinter dagar

Vardag

Första halvan av mars var det vardag. Jag jobbade och Nova var på förskolan. Det blev också en tur till landet. Men sen blev vi förkylda, den som klarade sig bäst var Nova och min förkylning höll i sig i mer än två veckor. Jag får erkänna att jag är inte så bra på att vara sjuk, jag borde träna på att vila.

Jag plockar upp maskor för att göra sockan något längre.

Hantverk

Jag har stickat och stickat hela månaden och det är tack vare ”Sockmadness”. Först var det sockorna ”Blå kvarts” och sen ett par som jag kallar för ”Sock för dagen”. Jag hann också påbörja ett par till. Jag har också tagit tag i ett sock ufo från förra året.

När vi äntligen var på bättringsvägen dök det upp en kul låda i brevlådan, en låda från upcrate fylld med konstnärs material. Varje låda är skapad av en konstnär och är runt ett konstverk och denna låda innehöll både akvarellfärger och tuschpennor. Det roligaste, tyckte i alla fall Nova, var en liten flaska med en vätska som raderade vattenbaserat tusch. Så det ritades mycket med tuschpennorna som sedan suddades bort. Jag ser redan framemot aprils låda.

Länkar:

  • HÄR hittar du mina inlägg om årets Sockmadness.
  • Upcrate har en hemsida där du kan läsa mera om ”lådorna”.

(länkarna var korrekta vid publiceringen 2022-04-07)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *