Juni 2023

Juni har varit en månad med både 30 graders värme och bad, men också en siffriga grader och tjocktröja. Det har varit en månad då ett efterlängtat sommarlov har startat. Det har också varit en månad med många jobbiga tankar.

Vardag

Månaden började som vanligt med jobb och förskola. Eller egentligen började månaden med att jag hade semester två dagar. Nova har verkligen längtat efter sommarlov och vi började räkna ner ganska tidigt. Det som är kul är att det har flyttat in flera barn i området som är i samma ålder som Nova och det har varit kul.

Nova har gjort sin sista dag på förskolan och efter sommarlovet börjar hon i förskoleklass. Jag har påbörjat en lång ledighet och det känns som jag verkligen behöver det efter åren som varit. Det är svårt att tänka på, men förra sommaren planerade vi vår semester efter mammas behandlingar. Detta för att jag verkligen vill vara med henne på sjukhuset som sällskap och stöd.

Vi har också förberett mamma och pappas övernattningslägenhet för försäljning, det är mer känslor i det än man kan tro.

Hantverk

Det känns som det inte har hänt så mycket, jag har vävt och jag har virkat. Förutom det har jag pysslat med Nova. Jag har också gjort en Flip Flop Journal och testat Gel Plate Printing.

Jag har jobbat på i mina odlingar och det har varit kul att se hur det mesta i alla fall har grott fint och växer för fullt.

(Blomman på bilden är en citron som blommar hos min svärmor).

Dagblogg juni 2023

Länkar

(Länkarna var korrekta vid publiceringen 2023-07-05)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *