26 juni – packningsdagen med stort P

Idag har Nova och jag varit runt och fixat med saker inför att vi ska åka bort och allt har hamnat i väskor. Totalt kommer vi ha tre ryggsäckar med oss. Jag har inte packat på det mest platseffektiva sättet men jag tänker också att det är inte tågluffning som står på schemat utan en resa på några timmar. Eftersom det är första gången som jag och Nova reser lite längre med tåg så vet jag inte riktigt vad jag behöver ta med mig och vad som kan bli kvar hemma så jag packar lite mera än jag tror mig behöva.

Sen har mammas lägenhet fotograferats idag inför försäljning, och första luktärten blommar. Det har varit en härlig sommardag.

Det ska bli kul att se odlingarna när jag kommer hem om en vecka. Vad blommar då? Är mangolden så stor att jag kan börja skörda? Och inte minst har sockerärtorna börjat klättra efter nätet de har som stöd eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *