11 juni – sommarfötter

Nu när sommaren är här så dyker det upp en massa inlägg om sommarfötter och ben för den delen på Sociala media. I inlägg efter inlägg visas välmanikyrerade fötter och solkyssta ben. Mina sommarfötter ser inte ut så. Mina är nästa bruna under eftersom jag går så mycket barfota, det spelar ingen roll hur mycket jag försöker göra rent dem de blir aldrig helt rena. Och sommarben är det som Nova har just nu, det är skrubbsår, blåmärken och myggbett.

Jag hoppas att jag kommer få sommarfötter och sommarben denna sommaren för det bara visar att jag lever allt vad jag kan. Jag är på god väg när det kommer till fötterna insåg jag idag när jag skrubbade mina fötter i badet, huden måste bara bli tjockare så att det inte gör så ont att gå på grus.

Och vilken helg vi har haft! Jag har planterat ut en massa småplantor och jag har köpt sommarplant som ska få komma ner i några krukor, någon gång i veckan. Nedräkning till semestern pågår för fullt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *