10 juni – sommarhatten har gjort premiär

Idag har jag plockat fram min sommarhatt, det på grund av värmen och trädgårdsarbete. För nu har det hänt, jag har planterat jordgubbar och smultron, och även satt ut sallat och mangolds plantorna, jag har också planterat ut salladsbasilikan. Jag har aldrig lyckats med den senare, men i år är kanske året då det funkar.

Det har också varit en tjejdag med Nova, så jag har haft mycket hjälp och jag har också upptäckt hur lång tid det tar för pelleterat kogödsel att lösas upp i vatten. Det tar förvånansvärt kort tid. Jag har också hunnit sitta ute och bara njutit i en solstol. Det har varit en bra dag, och inte minst så har jag rensat de sista pallkragarna så nu kan jag plantera i alla, hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *