12 juni – sommaravslutning

Nu är det verkligen avslutningstider och jag hade avslutning ikväll på den samtalsgrupp jag har gått i kyrkan. Det har varit en härlig vår med många givande samtal och det har varit kvällar som jag har sett fram emot.

Vi avslutade med att äta middag ute, bara det att kunna sitta ute och äta i mitten av juni! Det var så skönt att sitta där i naturen, se fröer som flyger i luften och inte minst äppelträdet som blommar. Och maten var så god, och vi fick tårta som efterrätt. Det var en riktig festmiddag.

Och när jag kom hem så skulle jag vattna mina odlingar. I år testar jag att täckodla med träull, och bara för att jag var nyfiken så stack jag ner ett finger för att se om det var torrt eller fuktigt under. Och tro det eller ej men det var fuktigt, såna här dagar då det är supervarmt är det ovärderligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *