24 maj – liten blir stor

Ikväll har jag varit på skolinfo, och det gjorde att det blev lite mer verkligt att Nova ska börja i skolan i hösten. Bilden är tagen för precis sex år sedan. Då hade vi permis några timmar från neo och gick på Jamtli och åt lunch med mamma och pappa. Idag kändes det också overkligt att mamma och pappa inte är här längre.

Då för sex år sedan hade vi en bäbis med extra behov. Vi hade med oss syrgas överallt och hon var uppkopplad mot en saturationsmätare och vi tog kontinuerligt beslut om syrgasen skulle höjas eller sänkas. Idag känns det så avlägset och jag kan tänka tillbaka på det och tänka ”hur fixade vi allt”.

Och i höst är det dags för skolstart, pirrigt både för Nova, mig och hennes pappa. Jag ser framemot att få följa henne när hon tar detta nästa steg, även om det är ett steg bort från mig. För det är så det ska vara, liten blir stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *