23 maj – gelprintin, första försöket

Idag testade jag och Nova gelprinting. Det blev lite ”krångligare” än jag hade planerat. Jag hade tänkt att använda akrylfärg. Men det visade sig att plattan jag köpte inte var lämplig för det så jag köpte särskilda tryckfärger. Jag har också beställt en platta som funkar med akrylfärger för jag vill testa det också.

Men nu blev det den första platta och linofärg. Det var kul att testa det blev tre olika tryck. Jag hade hjälp av Nova som tyckte att det var jättekul. Vi plockade blad ut som vi använde för att göra mönster.

När jag ser trycken så är det så lätt att direkt tänka bra eller dåligt. Jag försöker att inte göra det för jag vill vara i testläget så länge jag kan. Det jag vill testa nu är att hitta ett mer sugande papper för att ta bort färgen medan bladen ligger kvar. Sen ska det bli spännande att testa den andra plattan och akrylfärg för att se vilken jag tycker bäst om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *