22 maj – ”det är ingen krisbransch direkt”

Idag har jag varit på banken i ett ärende som rör mammas dödsbo. Alla ni som har hanterat ett dödsbo vet att det är inget man gör smidigt och enkelt. Den som tar ungefär 30 sekunder att göra på internetbanken kräver för ett dödsbo att jag satt i kö 30 minuter på banken.

När jag satt där på banken och väntade så tänkte jag på mamma. Min mamma gillade inte att gå på banken, hon blev bara frustrerad. Långa köer och helt omöjligt att få boka ett möte. Som hon brukade säga ”det är ingen krisbransch direkt, det borde inte vara långa köer eller svårt att få boka ett möte”. Jag kan skriva mycket om vad jag tycker om banker, och därmed dra alla över en kam och det är inte heller rättvist. Jag har haft bra kontakter på banker och dåliga, och allt där i mellan.

Som tur var hade jag med mig min virkning idag. Något annat var otänkbart. Jag hann nästan virka klart bladet jag höll på med. Resten blev klart under en fikarast, och jag hann påbörja nästa blad också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *