21 maj – en lugn söndag

Idag har det varit en lugn och skön söndag. Några fler frön har kommit ner i jorden och jag har kommit ihåg att vattna de sådder från igår som behövde det. Något som står högt på min önskelista är odlingsbrickor så jag kan vattna under ifrån, det gör det så mycket lättare. Jag har också börjat förbereda odlingsbäddarna för växter.

Mest har jag varit med Nova och vi har lekt och hoppat studsmatta. Jag har också kunnat virkat och leka samtidigt, det blev två blommor. Jag har också vävt, men det har varit på min egentid.

Inte minst så har jag förberett nästa vecka. Jag har haft en papperskalender under många år men det senaste månaderna så har den legat hemma och jag har inte haft någon lust att använda den. Och det är inte helt optimalt när jag försöker komma ihåg tider i huvudet, det är något som gör mig stressad och helt i onödan. Det jag har gjort idag är att jag har lagt in mina tider framåt i Google kalendern, så nu ska jag testa att vara digital och känna hur det känns. Utvärdering kommer.

Så här såg Novas elektriska hår ut förra åren, och det är lika roligt i år tycker Nova. (Bilden längst upp är från i år.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *