18 maj – nya verktyg

Idag har det kommer nya virknålar och en ny sax. Det är till mitt ”ta-med-virkningskit”. Jag behövde egentligen bara virknålarna, saxen blev ett villhöver köp. Det som gjorde att jag köpte den var att den kom med ett skydd så att det är enkelt att ta med den. Sen att jag har en förkärlek till saxar gör att jag har samlat på mig en hel samling. Jag har skrivit om min saxsamling innan, nu har jag fyllt på med flera saxar.

Jag har beställt från ”Virknålar och Tillbehör”, det har jag gjort innan. Helen som driver butiken är så snabb på att skicka och jag har aldrig varit med om att det har blivit fel. Att vi bor i samma stad gjorde också så att jag kunde hämta ut mitt paket dagen efter jag gjort beställningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *