9 maj – jag springer igen

Det blev några veckors löpnings paus, jag vet egentligen inte varför det blev så, det vara bra skönt att vara kvar hemma. Men nu har jag kommit igång igen och kanske med ett upplägg som håller i längden nu. Inte för att pausen berodde på någon skada eller liknande men bara det att jag hade pass där jag skulle springa uppåt 2 timmar som gjorde att jag inte kom mig ut. Jag hoppas att jag kommer vara motiverad för långpass framåt men inte just nu. Idag sprang jag från jobbet och hem det tog ungefär 20 minuter och det var perfekt, och det kändes bra i kroppen.

När det kommer till virkningen så håller jag på att test olika färgkombinationer av de garner jag har. De blir väldigt fina och olika med tanke på att jag har ”bara” sju färger som jag blandar, jag kommer kanske att lägga till någon färg senare.

2 Comments

  1. Herr Magnus

    Hej Hanna Leker 🙂 Du fick mig och göra mitt första vårpass med joggingskorna, tungt, väldigt tungt! Men skönt! Målbild…Två korta pass/vecka fram till midsommar då en mindre avstämning skall göras.
    Vänligen, Herr Magnus

    • Hej Magnus, härligt att jag har inspirerat dig till att ta fram joggingskorna. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *