24 april – seasons of you

Nu har jag hoppat på något nytt. Jag ska göra något som heter ”Seasons of you”. Det är Therése Furudal Hydén och Sara Rönne som håller i det. De har det tre gånger per år med olika teman, nu på våren är det 14 dagar av journaling.

Att skriva skapar reflektion och självinsikt. Ett inre äventyr som medvetandegör dina tankar, känslor, minnen och din undermedvetna längtan.

Från beskrivningen av Seasons of you.

Det ska bli spännande att få börja den 1 maj. Jag har letat fram ett gäng olika anteckningsböcker som jag kan välja mellan. Frågan är om jag ska välja en stor eller liten. En tunn eller tjock. Det ska komma mer information 27 april kanske kan jag få lite ledning där.

Som ni märker så gillar jag antckningsböcker det är lätt att det kommer med en eller två hem när jag har varit på en pappershandel. Eller anteckningsböcker finns i de flesta affärer så det blir lätt många som ligger här hemma i väntan på att bli fyllda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *