25 april – den första är fäst

Jag sitter och fäster in alla varptrådar som gick sönder under vävningen av mina senaste randiga tyger. Jag hade ett gäng onödiga varpbrott på grund av falsk snodd. Så nu blir det till att noggrant fästa in alla trådändar. När det är gjort så ska jag pressa hela tyget, sen är det bara leveransen kvar.

Jag går i en sorgegrupp och idag har vi träffats. Det som förenar oss är att vi alla har haft anhöriga som varit inskriva på den palliativavården här i Jämtland, för min del både mamma och pappa. Det känns bra att prata om dem, men det startar också upp många tankar om det som har varit och deras sjukdomstid. Nästa gång ska vi prata om våra anhöriga och vad de tyckte om att göra, hur de var som personer, det ska bli kul. Jag har redan börjat tänka på vad jag vill berätta och det känns så bra att tänka på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *