23 april – hemma efter 30 timmar

I helgen har jag varit borta på kurs i hela 30 timmar. Att vara på kurs är så både och, det har varit en helt underbar helg med så många härliga samtal om livet, samtidigt blir det inte så mycket tid för återhämtning. Även fast jag fick sovmorgon till klocka 8, det var efterlängtat.

Idag kom jag hem efter lunch och fick vara med Nova. Det är något som är viktigt på helgerna, att få vara med Nova på ett sätt som det inte finns timmar till på vardagarna. Så vi har lekt med Novas egengjorda pappersdockor, byggt lego, pratat med Novas farmor och badat. Sen har jag nattat Nova och lyssnat på Novas favoritlåtar som ”Nu tändas tusen juleljus” och ”Vinkla vingarna”. Det blev en underbar eftermiddag som avslut på en härlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *