16 april – påbörjad pappersdahlia

Idag har vi pysslat med silkespapper, tyvärr enligt Nova hade vi bara en färg. Man kan göra mycket roligt med silkespapper. Jag påbörjade en stor dahlia i silkespapper. Dahlian är från boken Vinterstjärna & Iskristall av Jennie Lantz & Cecilia Möller Kirchsteiger. Den finns i tre olika storlekar och jag har valt att göra den största då jag ska ha den som väggdekoration på jobbet.

Dahlian består av strutar som man gör av silkespapperet. Jag gjorde ”massor” av strutar, en lite Hinza korg full, sen klistrade jag fast dem på bottenplattan. Jag visste att jag inte hade gjort tillräckligt många strutar för att fylla hela plattan men det blev nog i alla fall mer än hälften. Jag tänker att det borde räcka att jag fyller Hinza korgen en gång till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *