10 april – backintervaller och tankar om framtiden

Det jag kan konstatera efter två veckor är att jag inte vill brodera. ”Inte vill” är kanske fel ord men jag är inte motiverad. Jag har fyra olika projekt just nu och jag är egentligen inte sugen på något av dem, även fast jag skulle vilja det. Så jag måste ta en riktigt rejäl funderare på vad jag faktiskt vill skapa just nu och som funkar med min axel som den är nu.

Det måste vara en teknisk som jag kan sitta med i soffan på ett enkelt sätt. Så det gör att vissa saker går bort som till exempel kräver en symaskin. Jag funderar också på om jag ska leta bland mina ufon eller om jag ska påbörja något nytt.

Något jag har funderat på länge är en folkdräkt, det är kanske det jag ska börja med? Jag måste ju börja med en särk och det tyget kan jag köpa. Jag kanske får göra lite efterforskningar, särskilt som särken till ”min” folkdräkt ska ha 20×20 trådar/cm, vilket är tätare än det man hittar i vanliga butiker.

Detta och lite annat tänkte jag på ikväll när jag invigde mina nya löparskor med ett pass med backintervaller. Imorgon ska jag jaga fram ett nytt ufo att fortsätta på och mejla om särklinne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *