11 april – upcrate 43

Jag har väntat på att denna lådan ska komma i brevlådan, den brukar dyka upp runt den 20:e varje månad. Men mars låda kom först idag 11 april. Det var en bra dag att dyka upp då jag och Nova var lediga.

Vi dök ner i lådan och testade alla saker som var med, temat var Mixed media och det var det verkligen. Det var både akryl och oljefärger med i lådan. Det var också oljepasteller. Och inte minst glitter och roliga ögon.

Oljepasteller gör mig lite nostalgisk. I skolan fick vi en låda med oljepasteller när jag gick på mellanstadiet. Det var nog inga dyra oljepasteller, jag tror de hete ”Guitar” och de hade en speciell doft. Min farmor hade också såna och när jag gick på högskolan som köpte jag också en låda som jag skissade en del med.

Jag och Nova hade väldigt kul med alla materialen och vi hade glitter i hela lägenheten efteråt. Det jag vill testa mera nu är att skissa med oljepastellerna ovanpå akrylfärgerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *