9 april – bananschampoo och balsam

Jag håller på att använda upp hårvårdsprodukter som mamma lämnat efter sig, därav bananschampoo och balsam. Vem kom på att banan skulle vara en bra doft på håret? Jag är inte helt såld, så att säga. Men det känns bra att inte slänga produkter som är helt okej.

Det var efter dagens löpträning som jag luktar som en fruktsallad. Det var skönt att löpträna även om det blev längs landsväg, som inte är en favorit. Jag hade på mig mina dubbskor och jag behövde dem de första och sista 400 metrarna de övriga 11 kilometrarna hade det varit skönt med vanliga löparskor. Så jag hoppas att nästa pass kan bli med vanliga skor för de är skönare att springa i när det är barmark. Jag ser verkligen fram emot våren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *