22 mars – jämtlandssöm funkar det

Jag fortsätter min jakt på hantverk som funkar att göra med min inflammerade axel. Stickning funkar inte, och det är supertråkigt.

Så nu har jag tänkt om och ska prova broderi. Jag har letat fram ett kuddöverdrag som jag påbörjade 2020, det är daterat. Det är sytt i jämtlandssöm och majoriteten är broderat. Det är dock ett brudpar kvar och det är också anledningen till att det stannande av från början. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp broderandet av brudparet. Det är inte så att jag saknar beskrivning för det har jag det är bara det att jag är nervöst för att det ska bli helt fel och inte se ut som människor utan som två barbapapor.

Nu är det bara att hålla tummarna att det kommer att funka att brodera. Och utifall att ni undrar så har jag inga föreställningar om att jag ska kunna brodera under timmar utan att få ont, men tio minuter hade varit trevligt. Jag återkommer med resultatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *