21 mars – rocka sockarna

Idag är dagen då vi medvetet ska rocka sockarna eftersom det är världsdagen för Downs syndrom. Här hemma har Nova gjort det och på förskola har dem dansat till rocka sockarna låten, så den fick vi höra här hemma ikväll. Men tyvärr tog jag inga bilder på rockade sockar.

Efter jag nattat Nova ikväll satt jag en stund i vävstolen, nu har jag hittat hur länge min axel tycker det är ok utan att jag har superont efteråt. Så i 20 minuter vävde jag, det känns som det kommer att ta ett tag innan jag är klar med denna väven. Kul är det i alla fall, och snart är denna randningen klar. Nästa steg är att klippa ner och knyta upp igen och väva nästa randning. Jag klipper ner så jag kan leverera de tyger som jag vävt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *