20 mars – vårdagjämning

Idag är det vårdagjämning det betyder att solen är här för att stanna på riktigt i hela sex månader. Det känns helt underbart. I helgen är det ”massor” av fröer som ska få komma ner i jorden. Jag ser framför mig härligt blommande krukor ute på altanen och bland mina odlingar.

Just nu drivs jag av en längtan att väva bildväv. Jag har ingen skiss ännu på vad jag vill väva, eller i vilken teknik för den delen heller. Jag har tidigare väv bilder i en variant av HV och MMF teknik. Då har man ett botteninslag som man skyttlar och sedan lägger man in ett mönster inslag där man vill ha mönster. Jag funderar på att väva något liknande igen. Men lite krävs lite skissning innan, det ska bli kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *