16 mars – hitta det som funkar

Att ha en inflammation i axeln är begränsande, och det är viktigt att hitta en balans mellan vila och rörelse, och det får inte vara vilken rörelse som helst. Så just nu letar jag efter hantverk jag kan hålla på med, om jag inte får skapa mår jag inte bra.

Jag ska försöka att inte ha en för negativ vinkel på detta, det blir lätt så att jag fokuserar mycket på det jag inte kan göra och inte på det jag faktiskt kan göra. Jag kan inte sticka på min skypesjal som just nu är väldigt tung, jag har inte prova att sticka på ett mindre projekt så det står på att göra listan. Jag hoppas det ska funka.

Vävning funkar men bara en omgång som är ungefär 20 minuter, det är bra att jag kan väva lite i alla fall.

Det jag ska testa om det funkar är att göra klart mina pappersblommor och kanske göra klart papperskronan. Den ska sitta ihop med trådar som man trär med ärtor. Jag tänker använda rosa tråd det kommer bli så fint med blommorna och ärtorna.

För så där 10 år sedan hade jag en akut inflammation i axeln och då försökte jag att brodera. Det funkade genom att jag ställde en äggklocka och jag fick brodera 5 minuter och sedan ta paus 5 minuter. Men jag har just nu inget sug efter att brodera.

Jag har också börjat träna lite och vissa saker funkar jättebra, andra mindre bra. Löpträningen funkar bra. Yogan får jag anpassa eller byta ut vissa positioner. Men det känns skönt att vara igång igen med träningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *