15 mars – veckans läsning

Tur att jag har lite läsning att ta till nu när jag inte får slöjda i den mängd som jag vill och som jag är van vid. Vävmagasinet kom redan förra veckan men jag har bara bläddrat i den ännu. Sportbladets F1-bibel köpte jag idag.

I detta numret av Vävmagasinet är det flera intressanta artiklar som jag vill läsa och som inspirerar. Temat är mattor. Jag ser särskilt fram emot att läsa ”Berättelser i rya” som är skriven av Emelie Röndahls och handlar om hennes ryor. Sen har Miriam Parkman bidragit med en vävnot på en slavrya och ”Snabb skissmetod för rya”. Och sist men inte minst Amica Sundströms artikel om Vikingatidens inredningstextiler. Men jag kommer som vanligt att läsa den från pärm till pärm och jag hittar alltid några pärlor som jag annars skulle ha missat.

Min andra tidning är Sportbladets F1-bibel. Formel ett säsongen startade för två veckor sedan och det ska bli en spännande säsong, i alla fall om det fortsätter som första loppet. Det kanske inte kommer att bli så spännande om första platserna men däremot vem som kommer placera sig efter det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *