24 februari – bara massa skyttlar

Någonstans där under alla skyttlarna finns ett tyg, jag lovar. Jag fortsätter att väva randigt och detta tyget har fem färger och det betyder fem skyttlar. Det är tur att alla skyttlar inte är lika stora. Skytteln med den bruna tråden är min största och den tar också störst spolar. Sen är det grön, blå och rosa som är Glimåkras största skyttlar. Och sist och minst min superfina handgjorda som jag använder till bomullen.

Idag har jag stickat på min skypestickning på jobbet. Varven börjar bli riktigt korta, just nu är det cirka 100 maskor på stickan. Och det är tur att den snart är klar både för att jag vill börja använda den och jag vill börja på min nya skypestickning. Eller, kanske jag ska ta med min Ankers sommartröja och sticka den på jobbet och sticka klart oket på det som jag tänker ha som skypestickning hemma. Jag har en teststickning som måste bli klar innan jag kan påbörja något hemma innan det får följa med på jobbet. Jag behöver fundera lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *