25 februari – upcrate42

I veckan kom månadens ”upcrate” med konstnärsmaterial. Jag öppnade den med Nova men jag tror jag kommer behöva fixa lite innan Nova kan gå lös på den. Till största del består lådan av akvarellfärger i ett häfte, jag har köpt ett sådant häfte själv tidigare men jag har inte provat det. Nu vet jag inte om jag ska plocka isär det och ge det till Nova eller om ska få fortsätta att måla med sina vanliga akvarellfärger, och jag behåller häftet för mig själv.

Resten av innehållet kommer att hamna i en av Novas målarlådor. Hon har minst tre stycken, hon har tillgång till många olika material. Hennes favorit just nu är tuschpennor både vanliga och penselpennor. Min favorit just nu är kolpennor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *