23 februari – böcker på bokrean

Jag gillar verkligen bokrean. När jag var tonåring var det romaner som fick följa med mig hem nu är det uteslutande fackböcker, förutom till Nova. Just dessa böcker har jag beställt från Adlibris men jag har också handlat på mina lokala bokhandlare, men då mest böcker till Nova.

Jag tycker det var bra hantverksböcker på årets rea. Det var två stycken som jag tittat på tidigare och det var sticka, sy och skapa av Erika Åberg och Fair Isle-stickning av Carina Olsson. Jag blev glatt överraskad av att hitta Koftor av Maja Karlsson på rean. Boken om Hydroponisk odling av Niklas Hjelm har jag lånat tidigare från biblioteket och det är en bok jag verkligen gillar så det är kul att få ha den i min egen bokhylla.

Nästa år tror jag att jag ska försöka vara på plats när mina lokala bokhandlare öppnar på morgonen. Jag har alltid tyckt att det är lite speciellt att fara och handla böcker klockan sju på morgonen. Hoppas det är en tradition som kommer finnas kvar, om jag ska vara ärlig vet jag inte hur det var i år? Öppnade bokhandlarna extra tidigt första readagen? Jag har ingen aning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *