5 november – Inte skissbok utan processbok

Idag har jag ägnat en del tid åt att läsa boken Sticka av Lærke Bagger, och jag har blivit super inspirerat. Både av hennes sätt att jobba med garn, det ligger inte långt borta att jag lägger upp en tröja. Jag behöver bara beställa basgarn för det saknade jag.

Men det som jag redan idag har tagit till mig och börjat med är att sluta tänka på mina skissböcker som skissböcker och istället kalla dem för processböcker. Och det gjorde det lättare för mig, mindre prestige jag känner att jag kan använda den till allt möjligt, anteckningar och skisser, allt kan få plats.

Det är en liten förändring men det gjorde stor skillnad för mig. Så nu har jag valt den stora gula boken och den kommer jag att fylla med allt möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *