6 november – Tecknade historier

Nova är förkyld så det är lite långsammare här hemma. Nova älskar att rita och hon ritar historier. Hon älskar att berätta dessa historier sen. Sen går hon och ritar vidare, och kommer tillbaka och berättar vidare. Det är helt underbart att höra henne. Det märks att hon bli inspirerad av tv-spel, så blir det när man har en pappa som spelar japanska tv-spel där historian är mycket viktig. Nova gillar också att spela tv-spel.

Jag gillar hur hon kombinerar dessa två och hon hittar på egna historier, det är inte återberättat från något hon har sett. Jag hoppas att hon kommer att fortsätta med detta. Jag och Mattias kommer att göra det vi kan för att motivera henne till att fortsätta. Jag tror att det viktiga är att hon ska fortsätta ha fri tillgång till papper och pennor/färger, och att vi lyssnar på henne och engagerar oss i hennes berättelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *