3 november – Yoga och skissboks funderingar

Idag blev en yogadag, det var det min kropp och min hjärna sa att de ville ha, och det skulle de också få. Jag har både gjort klasser som jag har gjort tidigare och testat en helt ny kvällsyoga klass. Nu när jag snart ska lägga mig så har jag mera lugn i både kropp och hjärna.

Under en av dessa klasserna så började jag att tänka på att jag skulle vilja starta en ny skissbok. Jag har några på lager och jag har så svårt att bestämma mig för vilken jag ska välja. Nu har jag hittat två stycken, en A5 som är spiralbunden och en som är A4 som är en bok. Så nu behöver jag bara bestämma mig för vilken jag ska använda just nu. Det som är skönt är att ingen av böckerna är särskilt kostsamma utan de är båda perfekta skiss och kladdböcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *