19 oktober – Tankar inför 2023

Det var redan i somras när jag lyssnade på Marie Agerhälls sommarprogram som jag började fundera på det där med nyårslöften och att ha ett årets ord. Sen har det skvalpat runt i mitt huvud. Jag tänkte också att jag skulle vara lite förbered och inte sitta på nyårsafton eller andra januari.

Jag har haft ett årets ord tidigare och det har varit både bra och dåligt, det beror kanske på hur mycket man lägger in i det. Jag har kanske inte gjort så mycket med mitt ord utom att ha det med mig, i alla fall periodvis.

I år har jag ett slöjdbingo, det har varit kul att testa men jag känner inte att det ger den motivationen som jag hade önskat. Det har också blivit som talesättet ”Man överskattar oftast vad man kan åstadkomma på ett år, och underskattar vad man kan åstadkomma på tio år.” Det har blivit väldigt tydligt med min slöjdbingo.

Det jag har kommit på, och som jag har börjat jobba med är ett Skapandemanifest för 2023. Jag har börjat att skriva ner vad jag skulle vilja ha med, jag skulle vilja ha tre eller fem punkter. Jag funderar på att ha ett årets ord nästa år, kan vara dags att testa det igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *