18 oktober – Stickning pågår överallt

Idag har jag varit med min mamma när hon fick cellgifter, och självklart hade jag med mig stickningen. Jag fortsätter att sticka på mysteriestickningen. Jag visar den på bild då det känns som att alla redan har sett del ett och även om du inte har det och tänker sticka så säger min stickning inte så mycket om slutresultatet. Det kan man inte tro men så är det, det är Westknit mkal i ett nötskal men tro man vet hur det ska bli men det gör man inte. Det är största delen av nöjet att sticka den.

Jag har nu officiellt döpt min sjal till polkagrisen. Sen får vi se om jag kommer att sticka på den denna julen eller om jag kommer att kunna använda den som sjal. Det är också ett mysterium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *