20 oktober – Ibland är det lite krokigt

Idag gick jag runt i mitt lokala naturreservat, Tysjöarna. Det var en härlig höstdag. Det var många tankar som fick landa. När jag kom hem så gjorde jag först en lugn stretchning och så Yoga Nidra. Jag gör samma Yoga Nidra med Therése Furudal Hydén (Yoga Stories) varje dag och har gjort nu i över en vecka. Den är 21 minuter lång och jag vet fortfarande inte vad hon säger mellan minut 10 och 15, för då sover jag. Och så vaknar jag lagom till att hon säger att man ska börja röra på sig.

På bilden är det spången man går på i Tysjöarna, och när jag såg den framför mig så kände jag att den kan symbolisera livet. Ibland måste man gå i zigg-zagg men man kommer framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *