14 oktober – Ingen räkmacka för mig

idag är det räkmackans dag, jag gillar räkmackor men det blev ingen för mig idag. Men det hindrade mig inte från att ha en riktigt bra lunch. Igår kväll kom jag på att jag skulle cykla till Tysjöarna och äta min lunch där. Tysjöarna är ett naturreservat som ligger bara några kilometer från där jag bor. Det är också ett av mina favoritställen att gå på.

Lunchen förberedde jag under frukosten och den bestod av lunchbakat äpple med kanel och honung, vaniljkvarg och te. Det var helt underbart att sitta i ett av fågeltornen och titta ut över den helt lugna sjön och bara njuta av lugnet och andas in höstluften.

Det både ger och tar energi att göra denna typen av turer, idag kände jag att det gav mer på pluskontot än på minuskontot. Det är det viktiga.

Norra Tysjön, det gråvita är bleke (kalk)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *