September 2022

Hur har september varit? Det är frågan jag ställer mig sista dagen av varje månad. September är månaden då hösten verkligen har kommit, det var minusgrader några mornar redan i början. Regnen har också kommit, och jag har varit sjukskriven i någon omfattning hela månaden.

Vardag

Ja, halva månaden var vi förkylda mest jag och Mattias. Jag kan ha ringt till hälsocentralen och låtit väldigt ynkligt och typ sagt ”Att jag aldrig kommer att bli frisk”. Jag kan ha fått prata med helt rätt distriktssköterska som lugnade och sa att det kommer att gå över annars fick jag ringa igen, men först på dag åtta. Dag åtta var jag tillbaka på jobbet, så hon kan ha haft rätt. Jag gillar verkligen personalen på min hälsocentral.

Den delen vi inte var förkylda var det den vanliga rutinen med förskola och jobb. Jag har som sagt varit sjukskriven på deltid och därför haft lite andra rutiner än när jag jobbar heltid. Jag har till exempel lovat min läkare att inte sova på eftermiddagarna, max 1 timme om jag verkligen måste annars ska jag hålla på med lagom aktivitet, i mitt fall blir det promenader och yoga.

Hantverk

Jag har faktisk avslutat två projekt, min tomatrödatröja och mössa korsvirke. Det som har blivit super tydligt för mig är att jag ”bara” vill sticka, jag har provat att brodera men det finns ingen motivation för det. Motivation till vävning har det också funnits, men det är svårt när man sitter i soffan, där jag har levt större delen av September, eller det är så det har känts i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *