30 september – Jag kan räkna, men inte alltid rätt.

Jag stickar på en teststickning nu till ”Wool & Beyond” och idag var det bara att inse att min masktäthet var lite fel, inte på bredden men på längden. Jag hade fler varv på tio centimetern än designern.

Så jag räknade och funderade, och det pratades i facebookgruppen för oss som teststickar. Det var så skönt när Elin som är designern bakom ”Wool & Beyond” skrev att du får räkna om på vilket intervall du plockar upp maskor. och räkna det kan jag, så nu är jag igång igen och det blir bra.

Snart kommer det också att börja se ut som en tröja och inte en halsduk. Jag är nöjd med garnet och färgen, jag ser fram emot att ha en färdig tröja. Men jag vet att det är långt tills dess. Men varje maska är ett steg mot att den är klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *