25 september – Fixar fint ute

Idag har vi varit till mamma och fixat fint ute, bland annat har vi planterat ljung. Jag köpte också lite ljung och prydnadskål hit hem. Jag planterade ljung för några veckor sedan men då var det några krukor med sommarplant som var så fina att jag inte ville rycka upp dem, men nu är det några som har vissnat och ser tråkiga ut och ska bytas ut.

På grund av förkylningarnas förkylning har jag knappt varit ute på två veckor och det var helt underbart att vara ute och bara vara i den härliga höstluften. Jag fick också inviga min nya mössa.

Jag började sticka på en islandströja igår och idag började jag fundera på vad som gör ett projekt roligt och vad är det som gör att det inte känns roligt. För det känns inte roligt att sticka på islandströjan just nu. Jag tror att det beror på flera saker, framförallt tror jag att det beror på det tjocka garnet och att jag måste ta i mer när jag stickar, sen är det också en ärm och jag gillar inte att sticka ärmar. Jag ska försöka att få ner mina tankar i ett eget inlägg om vad som krävs för att ett projekt ska kännas givande och roligt under i alla fall större delen av produktionstiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *