24 september – Tre månader till julafton

Tänk att det bara är tre månader till julafton, nu kanske några av er får lite panik. Få inte det, försök att lägga bort alla måsten och korta ner att göra listan till ett minimum.

Själv har jag idag kommit till en tydlig insikt och det är att jag vill egentligen bara sticka just nu. Och idag har jag gjort det. Jag har stickat klart den mössan som jag påbörjade igår och påbörjat ett nytt projekt.

Men på måndag kommer det förhoppningsvis garn i brevlådan eftersom jag ska teststicka och jag vill egentligen börja med det på direkten. Så då kommer projektet jag påbörjade idag att bli liggande ett tag, men då har jag något att sticka på när jag är klar med teststickningen och Westknit mkal. Dygnet har för få timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *