17 september – Några ändar att fästa

Jag är förkyld igen och idag har inte varit en bra dag. Jag får ont i kroppen så fort som jag blir sjuk, och så även denna dagen. Jag lyckades trots det sticka klart sista ärmen på tomatröda tröjan. Nu ska det fästas ändar och så ska den få bada.

Men jag har en fundering, jag tycker att halsen ser bra ut som den ser ut nu, men det ska egentligen vikas dubbel och sys fast på insidan. Och jag vet inte om jag vill göra det eller behålla den som den ser ut nu. Som jag ser det finns det för- och nackdelar med båda sätten. Jag kan tänka mig att det blir mer styrsel i halskragen om jag viker och syr den. Jag tänkte göra det sista imorgon så jag har några timmar på mig att fundera.

Det kommer ett inlägg med bara tröjan där jag kommer att skriva mera om den, och självklart massor av bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *