20 september – vi bygger rymdskepp

Vabb, vabb, sjuk, vabb och lite mera sjuk. Nu är det Mattias som vabbar och jag som är sjuk. Jag är så less på att vara sjuk, nu har jag varit mer eller mindre sjuk i en och halv vecka. Värst blev det i fredags då min förkylning tog ny fart och jag har haft så ont i halsen sedan dess. Nu blev det mycket klaga, men det är så det känns just nu. (Notera att jag har matchat mina kläder idag, gult på både tröjan och mjukisbyxorna).

Men jag har också byggt ett rymdskepp idag och inte vilket som helt utan USS Enterpise (NCC-1701). Det är ett skepp från Playmobil och enligt kartongen skulle det ta 180 minuter att bygga, jag tror att jag ägnade 150 av dessa med att klistra klistermärken. Men det var riktigt roligt då jag och Nova hjälptes åt, jag sa vilket nummer jag skulle ha och hon letade fram klistermärket. Själva byggandet tyckte hon var mindre roligt så det fick jag göra själv.

Hela familjen leker med rymdskeppet, det har också ljus och ljud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *