28 augusti – F1 och matlagning

Jag har virkat lite idag, annars har jag spenderat ohemult mycket tid med att uppdatera denna bloggen. Inte på något roligt sätt som syns utan bara det som är bakom. Det tog nog mest orimligt mycket tid efter som jag inte är så van och så blev det ett lite problem och det tog tid för mig att lösa. Det är tur att det finns så många bra guider på nätet som man kan följa när det skiter sig.

Tur i oturen var det Formel 1 tävling i Belgien. De körde 44 varv runt banan och det behövde jag nästan för att fixa datorn. När det vara mindre än 10 varv behövde jag laga middag så datorn fick följa med till köket. Det kändes lagom avancerat att titta på ett gäng bilar som åker runt runt. Jag vill verkligen inte förringa det förarna gör och det i 300 kilometer i timmen, och det de gör utanför bana inte minst. Men för mig idag var det så skönt att bara se dem köra runt runt, lyssna på kommentatorerna som diskuterar omkörningar och strategi.

Det blev pannkakor till middag, jag gjorde också en grönska- och svampröra som jag fyllde mina pannkakor med, det var jättegott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *