27 augusti – Mer jämtländskt garn

Idag var det öppet på yarns and barns så jag åkte de 5 kilometrarna till mitt närmaste spinneri och handlade garn. Det blev tre olika kvalitéer som fick följa med hem. Ullrika garn som är spunnet av Jämtlandsull, Swen som spunnet av lammull från sveafår och gotlandsfår och så Liz som är spunnet av ull från klövsjöfår.

Jag har en plan för dessa garner och det ska bli så kul att få testa att väva av dem, för dessa garner ska det vävas av. Jag kommer att dela med mig av både hur jag tänkt och vad jag väver.

Just nu är jag i valet och kvalet om jag ska färga något garn eller om jag ska låta allt vara naturfärgat. Grått och vitt är väldigt snyggt och det går att ha till allt, men det är också kul med lite färg. Tur att jag inte måste bestämma mig nu utan att jag kan fundera på saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *