29 augusti – Andas i vackra miljöer

Idag hade jag friskvård mitt på dagen, perfekt. Jag gick en långpromenad runt Jamtli området. Det var så härligt att komma ut och det kändes så skönt att kunna fylla lungorna med den klara kalla höstluften.

Jag gillar verkligen hösten, i alla fall luften under hösten. På samma sätt som jag följer vårens tecken gillar jag att följa höstens tecken. Som nu när några träd har börjat få gula löv. Jag hoppas att vi kommer att få en höst med härligt väder. För inget är så trist som en grå höst som bara regnar bort.

Jag passade på att ta en bild utanför Jamtli kyrka, som är en kopia av Håsjökyrka. Det är också kyrkan där jag och Mattias vigdes sommaren 2013, så den har en speciell plats i mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *