26 augusti – Sista sommardagen?

Jag ville mest bara visa min fantastiska utekruka med palettblad. Jag är så nöjd med hur den blev, det blev som jag hade tänkt mig. Nu känns det så värt det att dra upp alla dessa palettblad och ett tag kändes det som det var palettblad överallt. Jag har dragit upp alla dessa palettblad från frö. Det kanske är en omväg när man kan ta skott men det var det jag gjorde och det kändes kul. Jag funderar på att ta skott detta året för att kunna ha en kruka full med palettblad även nästa år.

Frågan om sista sommardagen är för att det känns som att det är det stora samtalsämnet just nu i Östersund. Enligt väderprognosen kommer hösten imorgon och det kommer att vara ungefär 12 plusgrader hela nästa vecka. Vi får väl se, det är bara en prognos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *