25 augusti – Början på en bok

Jag är sugen på att binda en ny bok, jag vet bara inte vad jag vad jag vill fylla med den ännu. Jag tror att jag skulle behöva en kladdbok, en bok att få ut allt som jag finns i mitt huvud när det kommer till hantverk.

Jag har börjat med att plocka fram de papper jag vill använda. Det blev rätt olika sorters papper precis som jag vill ha det. Det jag inte kan bestämma mig för om jag vill använda återbrukat papper från tidningar i boken eller inte.

Men, jag kan inte börja binda boken ännu, jag måste bli klar med vävrummet först och andra saken som jag behöver prioritera. Det kanske är en bra idé att ha som mål att göra klar den så jag kan börja använda den 1 januari 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *