24 augusti – Upcrate box 36

Idag kom Upcrate box 36. Upcrate är en prenumeration där man varje månad får en låda med konstnärmaterial som är sammansatt av en konstnär. I denna lådan var det akvarellpennor, blyertspenna, pensel, gutta, papper, suddgummi och pennväsare.

Nova älskar dessa lådor och vill riva upp dem och börja skapa på direkten när de kommer i brevlådan. Idag låg hon i hallen med ryggsäck och skor på sig och ritade. Det följer med klistermärken i varje låda och i denna var de verkligen superfina. Det tyckte Nova också så de fick hamna på hennes teckning.

Jag ska också testa att rita med materialet i lådan, det ska bli spännande att rita med akvarellpennorna. Jag hade såna när jag var tonåring men sen har jag inte ritat med akvarellpennor, däremot med akvarellfärger och akvarellkritor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *