23 augusti – Början på nummer två

I år har jag börjat med att göra en plan för vad jag vill göra hantverksmässigt varje kvartal. Och detta kvartalet står det bland annat virka minst 2 sittunderlag. Jag har gjort klart det första och nu kände jag att det var dags att i alla fall påbörja nummer två.

Anledningen till att detta projekt har kommit upp till ytan nu var för att jag och Nova var till Tysjöarna, och det är bara att inse att ett sittunderlag är ett för lite när man är två som ska sitta.

Det är bara en sak som är lite jobbigt eller frustrerande är kanske ett bättre ord, jag har i mitt organiserande av vävrummet organiserat garnet till någon låda, den stora frågan är vilken låda. Jag har just nu ingen aning, det blir till att leta.

(Uppdatering, jag har hittat garnet, och det tog bara en minut. Skicklighet eller tur, vi säger skicklighet!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *