15 augusti – Första jobbdagen efter semestern

Då har den kommit och gått, den första arbetsdagen efter semestern. Den där dagen då man känner sig som ny på jobbet i alla fall under någon timme. Den där dagen då man inser att på semestern är man inte aktiv på samma sätt som en dag på jobbet. Det kommer säkert att kännas ännu mera imorgon, jag brukar ha som träningsvärk i hela kroppen dagen efter första arbetsdagen efter längre ledigheter.

Jag har stickat lite idag, både på min skypestickning, jag passade på när jag tittade på några inspelade genomgångar. Sen stickade jag lite hemma, jag har börjat avmaskningen av min ”Runda filten”. Inte lika mycket som jag har stickat under semestern, något annat hade varit konstigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *