11 – 14 augusti – Sista semesterdagarna

Jag spenderade mina sista semesterdagar med familjen hos min mamma. Det var roliga dagar. Min systerdotter hade sitt femårs kalas, och kalas är alltid roligt.

Jag fick bland annat testa systerdotterns enhörningshorn. Till viss del för att försöka spänna ut det då det var mycket litet, men jag fick ge upp då jag började få ont i huvudet.

Vi var också ute i naturen, jag och Nova plockade bär, inga mängder mest för att ha lite fika just då. Det fanns mycket hallon men nästan inga blåbär.

Nu är semestern slut och det är dags för höst, och det känns dubbelt, som det alltid gör den här tiden på året för mig. Jag ser fram emot hösten på många sätt, jag är redo att stänga in mig hemma, tända ljus och dricka kryddiga teer. Samtidigt innebär det också att det blir mörkare och mörkare och regn, massor av regn innan snön kommer, då blir allt ljusare igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *