10 augusti – Det börjar bli ordning och reda.

Idag har vi lyft upp massor av lådor på vinden, och min man konstaterade att jag har väldigt mycket saker i vävrummet, ”Vart kommer allt ifrån?”. Ja det undrar jag också. Just nu är tanken att gå igenom allt och sortera ut och organisera det i lådor. Det som åker upp på vinden är sånt som inte har använts på ett tag som till exempel en hel låda med tyger och garner till yllebroderi. Jag har inte broderat det senaste året men jag vet att jag kommer att vilja brodera i framtiden och då ligger det där och väntar på mig.

Det är skönt att det börjar närma sig sluten, särskilt som min semester och börjar närma sig sitt slut. Jag kommer inte bli helt klar innan jag börjar jobba på måndag men det känns ok för det är inte så långt borta. Sen är det ett arbetsrum och det kommer att ändra innehåll beroende på vad jag jobbar med just då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *